Politică

Maia Sandu le-a mulțumit ambasadorilor țărilor UE pentru contribuția adusă la inițierea negocierilor de aderare a Moldovei

Președinta Maia Sandu le-a mulțumit ambasadorilor țărilor UE pentru contribuția țărilor lor la inițierea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Mesajele au fost transmise în cadrul unui eveniment cultural organizat pe 15 decembrie, cu prilejul încheierii mandatului președinției spaniole a Consiliului Uniunii Europene, care va fi urmată de către cea a Belgiei, anunță Președinția, transmite sursa.

Instituția prezidențială anunță că președinta Maia Sandu a participat astăzi la expoziția de artă deschisă de Ambasada Spaniei, la Muzeul Național de Istorie din Chișinău, cu ocazia încheierii mandatului Președinției spaniole a Consiliului Uniunii Europene, care va fi urmată de către cea a Belgiei.

„În discuția cu ambasadorii țărilor UE prezenți la eveniment,  șefa statului a salutat decizia istorică de ieri a Consiliului European de a deschide negocierile pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană”, anunță Președinția.

Potrivit sursei citate, șefa statului și-a exprimat recunoștința pentru contribuția fiecărei țări „la această realizare importantă”.

#Sandu #ambasadori #UE

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button