Politică

Maia Sandu pleacă la Bruxelles. În agendă – întrevederi cu oficiali europeni și discuții despre „accelerarea procesului de aderare”

Pe 28 și 29 aprilie, președinta Maia Sandu se va afla la Bruxelles. În capitala Belgiei, șefa statului va avea întrevederi cu mai mulți oficiali europeni și va susține un discurs la deschiderea Conferinței anuale privind bugetul Uniunii Europene. Precizările au fost făcute de reprezentanții instituției prezidențiale de la Chișinău, transmite sursa

Reprezentanții Președinției au declarat că șefa statului Maia Sandu se va afla în perioada 28 – 29 aprilie la Bruxelles, cu o vizită de lucru la instituțiile Uniunii Europene.

„Șefa statului va avea întrevederi cu mai mulți oficiali europeni pentru a discuta despre accelerarea procesului de aderare și va susține un discurs la deschiderea Conferinței anuale privind bugetul UE, găzduită de Comisarul European pentru Buget și Resurse Umane, Johannes Hahn”, au comunicat reprezentanții instituției prezidențiale.

De asemenea, potrivit sursei, pe agenda Maiei Sandu sunt prevăzute și discuții cu comunitatea cetățenilor moldoveni stabilită în Belgia.

#Sandu #Belgia #întrevederi #aderare_UE

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button