Politică

Mesajul transmis de Vladimir Putin după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Președintele rus, Vladimir Putin, a transmis condoleanțe Regatului Unit pentru „pierderea ireparabilă” a Reginei Elisabeta a II-a.

„Cele mai importante evenimente din istoria recentă a Regatului Unit sunt legate în mod inextricabil de numele Majestății Sale. De-a lungul mai multor decenii, Elisabeta a II-a s-a bucurat pe bună dreptate de dragostea și respectul supușilor săi, precum și de autoritate pe scena mondială.

Vă doresc curaj şi puterea de a îndura în faţa acestei pierderi grele şi ireparabile. Permiteţi-mi să vă transmit sincere condoleanţe şi sprijin către membrii familiei regale şi către întregul popor al Marii Britanii”, a mai spus liderul de la Kremlin, transmite sursa.

Vladimir Putin i-a transmis un mesaj și noului Rege, Charles al II-lea, în care a declarat că Regina „s-a bucurat pe bună dreptate de dragostea şi respectul supuşilor săi, precum şi de autoritate pe scena internaţională”, relatează Agerpres.

Regina Elisabeta a-II-a a murit joi, la vârsta de 96 de ani. În ultimele clipe ale vieții a fost înconjurată de familia sa, care a sosit la reședința din Scoția după ce medicii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea sa de sănătate.

#Vladimir_Putin #condoleanțe #moartea_Reginei_Elisabeta_a_II-a #Charles_al_II-lea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button