Societate

Mesajul unei victime a accidentului de pe Decebal: Faceți dreptate

Accidentul rutier care a provocat decesul Doiniței Prodan, o tânără mamă în vârstă de 29 de ani, a lăsat în urma sa alte trei persoane traumatizate și care luptă în continuare pentru dreptul la o viață normală.

Gabriela Lupu, una dintre ele, povestește despre calvarul prin care trece zi de zi după acel accident. Tânăra nu-și amintește nimic din ziua tragicului accident și nici din ziua premergătoare acestuia, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

„Cel mai mare șoc a fost când am văzut poza celui vinovat – îl cunosc din copilărie, îi cunosc foarte bine familia, am crescut în aceeași comună și iată că anume el m-a lăsat cu atâtea traumatisme. A luat viața scumpei mele prietene, ne-a stricat viața nouă și familiilor noastre”, relatează Gabriela, 

„Nu lăsați criminalii să ne ucidă copii, părinți și oameni dragi! Doinița trebuia să trăiască! În memoria acestui suflet cald, așteptată de scumpii copilași, vă rugăm să faceți dreptate.” a fost mesajul ei pentru autorități.

Citește întreg articol aici.

Știri.md amintește că, la data de 24 iulie, un accident grav a avut loc în apropiere de Centrul Comercial Jumbo din sectorul Botanica al Capitalei. 

Reamintim că șoferul Mercedesului care a provocat accidentul cu implicarea a patru automobile pe bd. Decebal din Capitală a fost identificat și reținut la câteva săptămâni după tot ce s-a întâmplat.

Anterior, soțul tinerei a venit cu un mesaj despre decesul Doiniței, publicat pe Facebook. 

Tot recent, mai mulți influenceri din Republica Moldova au venit cu o reacție în legătură cu accidentul produs și moartea Doiniței. 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button