Război în Ucraina

Militarii vor merge la miting dacă nu primesc plăți / Ministerul Apărării al Rusiei nu are suficienți bani pentru a sponsoriza serviciul soldaților contractuali.

13 militari din Transbaikalia au spus că nu au primit plăți forfetare de 195 de mii de ruble. La început li s-a promis că vor transfera banii înainte de a fi trimiși la război. Apoi oficialii au început să vorbească despre plăți după întoarcerea lor. La începutul lunii februarie, militarii s-au întors acasă după ce au fost răniți, dar nu au primit niciun ban, transmite sursa.

Biroul de înregistrare și înrolare militară i-a „lovit” la guvernul regional. Oficialii au promis că vor aranja o întâlnire cu viceguvernatorul Andrey Kefer, care a spus că banii s-ar putea să nu fi ajuns din cauza unei erori bancare.

Drept urmare, militarii s-au săturat să bată în praguri și au spus că vor merge la miting dacă nu sunt plătiți.

***

Ministerul Apărării s-a adresat agențiilor de publicitate din orașul Kemerovo cu o solicitare de a tipări GRATUIT broșuri, bannere, broșuri și pliante care promovează serviciul conform contractului, transmite sursa.

Este surprinzător că bugetul gigantic al Ministerului Apărării nu este suficient nici pentru salariile soldaților contractuali, nici pentru chiloți pentru mobilizați, nici pentru o campanie publicitară. Și cum nu sunt forțați să lupte cu praștii?

#mobilizare #Ministerul_Apărării_al_Rusiei #soldaților_contractuali #plăți

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button