Internaţional

Ministerul rus al Apărării a premiat personalul militar care a participat la arestarea suspecților în atacul terorist Crocus

Ministerul rus al Apărării a declarat că a acordat premii personalului militar rus care „s-au remarcat în arestarea teroriștilor care au participat la atacul asupra Crocus”, transmite sursa.

Declarația departamentului spune că adjunctul comandantului districtului militar Leningrad, general-locotenentul Esedulla Abachev, a înmânat premii personalului militar al grupului care acoperă granița de stat a Federației Ruse. Judecând după videoclipul Ministerului Apărării, la ceremonia de premiere au participat cel puțin patru persoane. Militarii au primit medalii „Pentru curaj” și medalii „Pentru distincție militară”.

Ministerul a adăugat că armata a fost remarcată pentru „îndeplinirea misiunii de luptă de blocare a teroriștilor pe teritoriul regiunii Bryansk”.

La câteva ore după atacul terorist de la Primăria Crocus, FSB-ul rus a anunțat că toți cei patru suspecți din atacul asupra sălii de concert au fost reținuți în regiunea Bryansk.

Judecând după videoclipurile apărute pe canalele Z, în timpul arestării unuia dintre ei, Saidakrami Rachabalizoda (anterior mass-media îl numea Rajab Alizade), oameni în haine de camuflaj l-au bătut și i-au tăiat și o parte din ureche. A apărut și o fotografie în care o altă persoană implicată în caz, Shamsiddin Fariduni, avea fire electrice conectate la organele genitale. Unul dintre suspecți, Muhammadsobir Fayzov, a fost internat în spital după arestarea sa și a fost dus la ședința de judecată pe o targă de scaun.

Toți cei patru inculpați au fost arestați de un tribunal din Moscova în noaptea de 25 martie și și-au recunoscut pe deplin vinovăția.

#Crocus #personalul_militar #premii

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button