Societate

Moldova a primit un trofeu la Geneva pentru cea mai reușită soluție digitală

Agenția de Guvernare Electronică a primit Premiul pentru cea mai reușită soluție digitală în cadrul Summit-ului mondial privind Forumul Societății Informaționale, ce se desfășoară în aceste zile la Geneva, Elveția, transmite sursa.

„Am câștigat trofeul la Geneva. Echipa noastră s-a învrednicit de marele premiu, concurând alături de alți 50 de participanți între care țări avansate din punct de vedere digital”, se arată într-un mesaj al Agenției.

În același mesaj se menționează că Agenția a prezentat în concurs platforma Front-Office Digitization – o soluție digitală care a depășit mult produsele elaborate până acum de echipa egov și care înglobează toate celelalte servicii și platforme ce alcătuiesc ecosistemul digital al Republicii Moldova.

„Delegația noastră se va afla până la finele săptămânii la Geneva pentru a împărtăși din experiența noastră cu alți participanți, dar și pentru a studia bunele practici și progrese înregistrate de alte state. Suntem mândri de specialiștii noștri: Olga Tumuruc, Igor Bercu, Artur Reaboi, Sergiu Bedros și alți colegi care au contribuit la dezvoltarea acestui produs”, susțin reprezentanții Agenției.

„Vești excelente de la Geneva!”, a reacționat purtătorul de cuvânt al Executivului Daniel Vodă. El a menționat că „Moldova a primit Premiul pentru cea mai reușită soluție digitală în cadrul Summit-ului mondial privind Forumul Societății Informaționale”.

#Moldova #Geneva #soluție_digitală #trofeu

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button