Război în Ucraina

Momentul în care ucrainenii aruncă în aer podul din regiunea Donețk

Forțele de operațiuni speciale ale Forțelor Armate ale Ucrainei au prezentat imagini exclusive ale activității lor în regiunea Donețk. Videoclipul a fost publicat pe canalul oficial de Telegram al SSO.

Comandourile au fost făcute cu câteva săptămâni în urmă, dar au putut fi arătate abia acum. Filmulețul video descrie aruncarea în aer a unui pod în regiunea Donețk, care a creat o barieră pentru invadatorii ruși, transmite sursa.

„Acordăm o mare atenție distrugerii logisticii, rutelor de aprovizionare și manevrelor invadatorilor ruși. Pentru a face acest lucru, soldații MTR folosesc diverse metode și efectuează atacuri, inclusiv în zone sensibile la infrastructură, controlate temporar de inamic”, se arată în mesaj.

Soldaţii ucraineni au subliniat că, după dezocupare, facilităţile ucrainene distruse vor fi restaurate, spre deosebire de ocupanţii ruşi. Mai devreme, a fost raportat că Forțele de Operațiuni Speciale ale Ucrainei au zădărnicit o încercare de descoperire a inamicului, lovindu-l când a adunat forțele.

Amintim că luptătorii Forțelor de Operațiuni Speciale ale Forțelor Armate ale Ucrainei i-au evacuat de pe front pe locuitorii așa-numitului „LNR”, care au fost mobilizați forțat de ocupanți.

#ucrainenii #podul #explozie #Donețk

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button