Politică

Natalia Gavrilița, în vizită de lucru în nordul țării. Ce activități au fost planificate

Prim-ministra Natalia Gavrilița se va afla astăzi, 14 ianuarie, într-o vizită de lucru în raioanele Edineț și Soroca.

La Edineț, prim-ministrul va avea o ședință comună cu autoritățile publice locale din regiune și invitații de onoare – primarii a trei localități din România, transmite sursa.

În cadrul întrunirii va fi prezentat proiectul „Edineț, oraș cu perspectivă de viitor”, implementat de Primăria municipiului Edineț în parteneriat cu Primăria municipiului Alba Iulia, România. 

Șefa Cabinetului de miniștri se va deplasa apoi la Centrul de sănătate Edineț, unde va fi deschis un nou laborator de testare COVID-19, dotat cu echipamente performante pentru realizarea testelor PCR. 

Ulterior, prim-ministra se va deplasa în municipiul Soroca unde va discuta împreună cu reprezentanții administrației publice locale soluțiile pentru cele mai stringente probleme cu care se confruntă oamenii din localitățile raionului. 

Un alt punct al vizitei este Instituția Publică „Incubatorul de afaceri” din Soroca, care oferă suport antreprenorilor din regiune pentru ca aceștia să-și dezvolte afacerile și să creeze noi locuri de muncă.

La finalul vizitei, Natalia Gavrilița se va deplasa spre Cetatea Soroca, unde va participa la evenimentul de închidere a programului cultural dedicat sărbătorilor de iarnă și a concertelor de caritate organizate în acest an de Guvernul Republicii Moldova.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button