Societate

Parcul Urban de Autobuze renovat: Cum arată după doi ani de modernizări

Cu parcarea renovată, boxe pentru spălare automată și peste 100 de autobuze noi. Așa arată Parcul Urban de Autobuze după doi ani de renovări.

Viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, cu mai mulți consilieri municipali din diferite fracțiuni municipale și responsabili din cadrul cabinetului primarului, au efectuat o vizită de lucru la Î. M. Parcul Urban de Autobuze.

În cadrul vizitei consilierii municipali au avut ocazia să vadă schimbările care s-au produs în ultimii doi ani în cadrul acestei instituții. Astfel, după mai bine de 40 de ani de la crearea PUA, boxele unde sunt spălate unitățile de transport au fost reparate și modernizate. În prezent sunt asamblate ultimele detalii și utilaje, iar până la sfârșitul acestei luni, autobuzele vor fi spălate automat. Lucrările au inclus schimbarea sistemului de ventilare, a rețelelor electrice, de apeduct și canalizare. Precizez că spălătoria auto va funcționa într-un ciclu închis 100%, ceea ce ne va permite să nu depășim normele de poluare admisibile în ceea ce ține de apele reziduale.

Totodată, s-a investit în acest an și la reabilitarea a două ateliere de reparație a unităților de transport, care erau într-o stare dezastruoasă. Au fost create condiții bune pentru toți angajații din cadrul întreprinderii și au fost reparate cabinele de duș, vestiarele și grupurile sanitare.

În acest sens, în anul 2020 și 2021, în total au fost alocate surse financiare din bugetul municipal în sumă de 8 mil. de lei.

Sursa

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button