Societate

Vitalie Iurcu, fostul șef Moldtelecom, a fost percheziționat de către procurorii anticorupție. Ce obiecte de valoare au fost găsite

Procuratura Anticorupție informează, despre rezultatele obținute în urma acțiunilor de urmărire penală efectuate la ex-directorul SA „Moldtelecom”, vice-ministru al Economiei care este vizat într-o cauză penală de îmbogățire ilicită. Sursă.

PA anunță că, în urma celor 7 percheziții efectuate la data de 26 noiembrie 2021 de către procurorii anticorupție în comun cu angajații SPIA a MAI la ex-directorul SA „Moldtelecom” și rudele acestuia, au fost ridicate 10 telefoane mobile, peste 50 de suporturi optice, un laptop, un calculator, înscrisuri de ciornă și mai multe documente, inclusiv mai multe obiecte de valoare, care fiind cercetate la fața locului în prealabil, cu implicarea specialistului, s-a constatat că prezintă importanță probatorie pentru cauza penală și din care s-a stabilit rolul mai multor persoane care au calitate de intermediari ai familiei fostului demnitar, ca urmare a unei tranzacții imobiliare.

Procuratura Anticorupție va reveni cu informații suplimentare.

Procurorii anticorupție în comun cu angajații SPIA a MAI, au efectuat concomitent 7 percheziții la un ex-director al SA „Moldtelecom”, care este vizat într-o cauză penală de îmbogățire ilicită. Surse ale UNIMEDIA susțin că este vorba despre Vitalie Iurcu.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button