Politică

Partidul Renaștere acuză guvernul PAS de presiune politică

Partidul „Renaștere” își arată susținerea totală pentru liderii săi, Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan, după ce mandatele lor de arest au fost prelungite pentru încă 30 de zile.

Într-un comunicatul de presă, Partidul „Renaștere” a acuzat Guvernul de utilizarea acuzațiilor false și de cusături politice pentru a menține liderii opoziției în arest, transmite Știri.md.

„Exprimăm susținerea pentru liderii noștri de partid Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan. În ciuda declarațiilor zgomotoase ale lui Sandu despre democrație, Nesterovschi și Lozovan au fost lăsați în arest pentru încă 30 de zile. Toate acuzațiile sunt cusute cu fire politice și până în prezent nu au fost prezentate dovezi. Arestarea lui Nesterovschi și Lozovan este o altă șmecherie a actualei guvernări, o încercare de a defăima, de a discredita concurenții puternici. Autoritățile încearcă să reducă la tăcere întreaga opoziție”, se arată în comunicat.

În contextul acestor decizii, Partidul „Renaștere” a subliniat că în spatele lui Nesterovschi și Lozovan stau mii de susținători care sunt profund implicați în lupta lor politică.

„În spatele lui Nesterovschi și Lozovan se află mii de oameni care cunosc prețul fiecărui cuvânt al liderilor noștri. Ce poate face Sandu, a cărui fiecare decizie se transformă într-o catastrofă pentru țară, împotriva lor? Doar percheziții înscenate, acuzații false, privarea de imunitate și arestări”, notează formațiunea.

De asemenea, reprezentanții partidului au menționat că guvernarea actuală nu este pregătită pentru alegeri oneste și că încalcă sistematic drepturile opoziției.

#Partidul_Renaștere #guvernul_PAS #presiune_politică

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button