Politică

Percheziții la mai multe adrese din Chișinău, inclusiv la persoane publice din cadrul Direcției Generale Asistență Medicală și Socială a Consiliului Municipal Chișinău

Percheziții la mai multe adrese din Chișinău, inclusiv la persoane publice din cadrul Direcției Generale Asistență Medicală și Socială a Consiliului Municipal Chișinău. CNA și procurorii anticorupție desfășoară acțiunile de urmărire penală într-un caz de delapidare a fondurilor externe, destinate refugiaților. Informația a fost confirmată pentru TV8.md de reprezentanții CNA, relatează sursa.

Primarul Ion Ceban s-a arătat Indignat de acțiunile oamenilor legii. Acesta a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care susține că colegii săi ar fi hărțuiți.

„Colegii mei sunt persecutați și hărțuiți. Mascații au venit astăzi la Șeful de Direcție Sănătate, Boris Gîlca și la alți angajați, deoarece tot astăzi, Primăria Chișinău organizează cel mai mare Forum Social și nu le este pe plac celor de la guvernare, deoarece vin mulți oaspeți din afara țării.

Circa 100 de speakeri și oaspeți din 30 de țări. O puteau face în orice zi, dar au ales anume astăzi ca să dezbată subiectul și fie puse în prim plan acuzații sterile. Am pledat mereu pentru faptul ca persoanele să fie chemate să se prezinte pentru a spune ce cunosc, fără show-uri la ordin.

Inspecția financiară făcută recent la Patria LukOil nu a constatat încălcări și a venit doar cu recomandări, deoarece există registrul electronic fiind verificat și acest lucru și sunt camere de luat vederi care se monitorizează.

Intenționat sunt făcute acțiuni de disperare din partea celor de la PAS. Atâta ipocrizie și ură față de cei care au spus că vor fi altfel. Dacă nu le-a reușit să-mi persecute familia, s-au apucat de colegii mei.

Scopul este unicul de a mă denigra personal și echipa mea.”, a scris Ceban pe Facebook.

Am solicitat un comentariu de la PAS. „Ion Ceban este deranjat că nu poate mânca liniștit la restaurantul de pe acoperișului unui hotel de lux din Capitală sau vrea să redirecționeze atenția cetățenilor și mass-mediei de la faptul că în aceste zile cheltuie 3.506.470 lei din banii publici pentru propriul PR politic? Instituțiile și organele de drept sunt independente și acționează conform legislației. Acuzațiile lui Ion Ceban sunt pur politice și de victimizare”, au declarat cei de la PAS.

#Republica_Moldova #Chisinau #perchezitii

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button