Societate

Premieră în R. Moldova. Primăria municipiului Chișinău a lansat astăzi un site web destinat turiștilor

Municipalitatea a anunțat că a lansat astăzi pagina web visit.chisinau.md, consacrată Chișinăului turistic.

Pe site poate fi găsită informație utilă – istorică sau culturală cu descrierea celor mai însemnate obiective turistice ale capitalei de la clădiri istorice, monumente, teatre și muzee, până la troleibuzul turistic.

Tot visit.chisinau.md sunt disponibile recomandări pentru activități în aer liber sau programul evenimentelor naționale și locale pentru toți cei care vizitează orașul sau împrejurimile.

Harta interactivă oferă posibilitatea de identificare a obiectivului de interes și să fie obținute datele privind locația acestora, dar și scurtă descriere însoțită de audio ghiduri.

Navigând pe site potențialii turiști pot face cunoștință cu personalități marcante ale epocii moderne sau contemporane, care au contribuit semnificativ la imaginea pozitivă a orașului și au dus faima acestuia peste hotarele țării.

Pe pagina Web va fi completată periodic cu informație actualizată despre cele mai importante evenimente și informație turistică din municipiu disponibilă în trei limbi – româna, rusă și engleză!

Sursa

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button