Război în Ucraina

Prognoze de război: General: Rusia vrea să obțină controlul din Transnistria până la Rostov

Informațiile militare ucrainene prezic că forțele de ocupație ruse își vor spori atacurile aeriene și cu rachete asupra infrastructurii critice și vor încerca să captureze întreaga coastă a Mării Negre a Ucrainei până în Transnistria, relatează Ukrainska Pravda.

„Pentru Federația Rusă, prioritatea va fi creșterea intensității atacurilor aeriene și cu rachete asupra instalațiilor civile și militare din întreaga Ucraine, continuând distrugerea totală a infrastructurii critice și a civililor”, a spus generalul ucrainean Oleksiy Hromov, transmite sursa.

Serviciile de informații ucrainene cred că invadatorii ruși se vor concentra pe încercuirea și distrugerea forțelor ucrainene din Donbas și să mențină un coridor terestru din regiunea Rostov până în Crimeea.

Potrivit lui Hromov, forțele de ocupație ruse vor să cucerească toate regiunile de sud ale Ucrainei și să obțină controlul din Transnistria până la Rostov.

De asemenea, ocupanții încearcă să identifice rutele de aprovizionare ale Forțelor Armate ale Ucrainei și să distrugă depozitele de echipamente și muniție. Scopul lor este de a întrerupe aprovizionarea cu arme de la partenerii occidentali.

#Prognoze #război #Transnistria

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button