Societate

Protest în Chișinău: Poliția îndeamnă organizatorii și participanții să respecte legislația și să se conformeze indicațiilor

În contextul protestului planificat pentru astăzi, 21 martie, Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto, Poliția îndeamnă atât organizatorii, cât și participanții să respecte legislația și să se conformeze indicațiilor oamenilor legii, relatează sursa.

„Amintim organizatorilor întrunirii că, potrivit Dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale, desfășurarea întrunirilor cu blocarea benzilor de circulație, a arterelor de transport sau a căilor de acces și evacuare către instituțiile publice în zilele lucrătoare sunt interzise. Poliţia nu are scopul de îngrădire a dreptului cetățenilor la libera exprimare/întrunire, dar acesta urmează a fi asumat responsabil, fără a fi încălcate drepturile şi libertăţile altor persoane”, scrie într-un comunicat emis de către oamenii legii.

Poliția solicită cetățenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică și să respecte indicațiile forţelor de ordine.

„Vom depune tot efortul ca să evităm disconfortul participanților la trafic și al locuitorilor Capitalei”, se mai menționează în comunicat.

#Chisinau #protest #Moldova

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button