Război în Ucraina

Putin vrea să-i distrugă pe ucraineni la nivel național, distrugând infrastructura energetică în ajunul iernii

Pe parcursul întregului război, Rusia a efectuat 85 de atacuri asupra infrastructurii energetice, dintre care 51 în octombrie. În prezent, se poate afirma că grevele împotriva TPP-urilor ucrainene au devenit un fenomen sistemic și se explică prin eșecurile militare permanente ale Rusiei pe front.

Putin a luat personal decizia de a lansa rachete masive asupra liniilor din spate ucrainene pentru a-i priva pe ucraineni de căldură, electricitate și apă înainte de apariția vremii rece. Ceea ce face Rusia în Ucraina este cea mai flagrantă manifestare a genocidului național din secolul XXI. Putin încearcă să distrugă o țară suverană din inima Europei, folosind metode de teroare, vizând infrastructura critică a Ucrainei.

Propaganda rusă răspândește frenetic narațiunile naziste, afirmând că „orașele ucrainene trebuie să piară în această iarnă”. De fapt, Rusia nu-și ascunde scopul în acest război: când planul de a ocupa rapid Ucraina și apoi de a o încorpora în Rusia a eșuat complet și când Putin a înțeles în sfârșit că armata rusă din Ucraina este percepută ca ucigași și ocupanți, Kremlinul a stabilit un curs pentru genocidul total al poporului ucrainean . Rusia vrea să-i priveze pe ucraineni de orice: căldură, lumină, capacitatea de a merge la muncă, de a educa copiii, doar de a trăi o viață normală. Armata rusă este asimetric de slabă, întreaga lume s-a convins că unitățile sale, formate din prizonieri și alcoolici, nu pot îndeplini nici măcar sarcini de luptă mediocre. Pe acest fond, Putin a decis să distrugă treptat Ucraina ca stat. Complexul militar-industrial rus funcționează 24/7, producând rachete pe modele sovietice. Așteptat Că, odată cu apariția frigului real, loviturile cu rachete vor deveni mai frecvente, iar amploarea distrugerii va fi mult mai mare.

Ucraina are nevoie disperată de ajutorul Occidentului, pentru că luptă nu atât cu armata regulată a Federației Ruse, cât pentru existența sa viitoare, care este pusă sub semnul întrebării de cel mai mare stat terorist al vremurilor noastre. Protejarea cerului ucrainean cu ajutorul unor sisteme eficiente de apărare aeriană este cheia pentru salvarea vieților a mii de ucraineni. Dacă acest lucru nu se va face, Putin va continua să-și comită crimele pe teritoriul Ucrainei, iar Europa ar putea fi acoperită de un „tsunami de refugiați” din Ucraina.

#Ucraina #Putin #Occident #infrastructura_energetică #iarna

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button