Război în Ucraina

Rospropaganda difuzează informații despre „invazia DRG-urilor și bătăliilor ucrainene” în regiunea Bryansk a Federației Ruse

Surse ruse spun că un DRG ucrainean de aproximativ 40 de persoane ar fi luat ostatici în satul Sushany, regiunea Bryansk, transmite sursa.

Pe 2 martie, canalele invadatorilor au început să difuzeze informații conform cărora un grup ucrainean de sabotaj și recunoaștere ar fi invadat orașul rus Bryansk. În același timp, propagandiștii raportează consecințe de amploare – un autobuz școlar ar fi fost împușcat și o stație electrică și de benzină a fost aruncată în aer.

Acest lucru a devenit cunoscut din mass-media de propagandă.

Surse ruse raportează că un DRG ucrainean de aproximativ 40 de persoane ar fi luat ostatici în satul Sushany, regiunea Bryansk.

“Potrivit datelor preliminare, un grup de 40 de bărbați înarmați cu banderole galbene au intrat pe teritoriul Rusiei și au luat ostatici pe unii dintre locuitori. Serviciile locale de securitate au ajuns deja la fața locului. De asemenea, potrivit publicației, bătălia continuă în satul Sushany”, scriu invadatorii.

Ocupanții au mai adăugat că „DRG-ul ucrainean, probabil, a luat ostatici copii. Probabil, aceștia pot fi ținuți în clădirea centrului de recreere local”.

Propagandistii relateaza ca in momentul de fata se desfasoara o “batalie la scara larga cu DRG ucrainean” in Sushany.

“În Sushany, regiunea Bryansk, o bătălie continuă cu DRG, care îi ține ostatici pe localnici. În același timp, militanții au intrat în sat dimineața. Se știe cu siguranță că o familie cu doi copii a fost luată ostatică, “, spune sursa.

Canalele ruse Telegram adaugă că locuitorii locali se ascund acum în subsoluri, o stație electrică și o benzinărie au fost aruncate în aer în sat. Numărul morților este momentan necunoscut. Forțele de securitate raportează despre desfășurarea unei operațiuni militare.

„De fapt, ceea ce se întâmplă poate fi comparat cu o încercare la integritatea noastră teritorială în regiunile care se află în zona centrală a Rusiei”, adaugă ei.

Rușii mai raportează că „DRG ucrainean a împușcat autobuzul”.

“DRG ucrainean a doborât un autobuz în apropierea satului Lyubechane, regiunea Bryansk. Un bărbat a murit, un copil de 10 ani a fost rănit, a fost internat în spital, transmite guvernatorul Bogomaz. Militarii ruși caută acum sabotori”, invadatorii scriu.

Este important de menționat că serviciile de informații ucrainene au avertizat că rușii pregătesc o provocare în apropierea regiunii Cernihiv.

„Ocupanții pregătesc posibile provocări pentru aniversarea invaziei la scară largă, cel mai probabil scopul este să-i acuze pe apărătorii ucraineni de încălcarea integrității teritoriale. Acest lucru este dovedit de datele de informații, care au înregistrat mișcarea coloanelor de echipamente militare în zona de frontieră cu regiunea Cernihiv fără semne de recunoaștere și forță de muncă, care era îmbrăcată într-un pixel asemănător cu uniforma Forțelor Armate ale Ucrainei”, se arată în mesaj.

Amintiți-vă că sursele rusești răspândesc adesea informații false. Deci, pe 15 noiembrie, în timpul unui bombardament masiv al teritoriului Ucrainei de către invadatorii ruși, una dintre rachetele Federației Ruse a căzut pe teritoriul Poloniei, în urma căreia două persoane au fost ucise. Propagandiștii ruși au început imediat să inventeze falsuri pentru a se justifica.

Desigur, nimeni nu o să creadă această prostie. Dar de ce este nevoie? Pentru a discredita Forțele Armate ale Ucrainei în ochii partenerilor internaționali ai Ucrainei? Uite, armata ucraineană ia ostatici! Revenim chiar la începutul paragrafului – nimeni nu va crede în această prostie, transmite sursa.

Da, dacă este necesar, invadatorii pot folosi prizonierii de război ucraineni ca dovadă a pătrunderii DRG. Simulați o operațiune antiteroristă pentru „eliberarea ostaticilor” și capturați armata ucraineană capturată de mult timp… sau ucideți-i.

Dar, din nou, toate aceste insinuări și manipulări sunt ușor dezmințite și, prin urmare, nimeni nu va crede falsul rusesc. Nimeni, cu excepția rușilor înșiși, cărora li se va spune din nou că „SVO” a început cu un an în urmă dintr-un motiv, iar dacă fiecare rus nu își rambursează datoria față de patria sa, atunci Sushany vor fi în toată Rusia!

Adică un motiv pentru a justifica nesimțirea și eșecul acestui „SVO” al lor, precum și un motiv pentru a anunța o nouă mobilizare „parțială”, ei bine, sau ei vor avea deja curajul și vor spune totul pe numele lor propriu. .. „SVO” este un război, iar mobilizarea parțială este generală.

În general, ca întotdeauna, plâng, dar…

Dar problema este că în această criză sângeroasă, partea rusă poate folosi prizonieri ucraineni, care, pur și simplu îmbrăcați în camuflajul Forțelor Armate ale Ucrainei, vor fi împușcați și prezentați ca dovadă a pătrunderii DRG care a „capturat” ostatici. Meseria de mizerie nu a fost niciodată legată.

#Rospropaganda #SVO #Bryansk #Sushany

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button