Analize și opiniiRăzboi în Ucraina

Rusia urăște întreaga omenire: Medvedev a cerut distrugerea infrastructurii și uciderea reprezentanților guvernelor occidentale

Pe 16 decembrie, D. Medvedev a scris o postare pe canalul său de telegram, în care detalia de fapt atacurile ruse planificate asupra infrastructurii și centrelor decizionale din țările occidentale (NATO). Rusia, din spusele unui oficial de rang înalt, confirmă încă o dată că se pregătește pentru un război prelungit, iar pregătirea și amenajarea liniilor defensive și adăposturilor împotriva bombelor în toată Rusia indică faptul că scopul final al lui Putin este un război cu Occidentul, pentru că pe care o pregătește intens.

Rusia profesează o ideologie mizantropică și încearcă să distrugă partea civilizată și democratică a umanității și să-i înrobească pe cei care vor fi sub ocupație rusă. Kremlinul nu acceptă o altă paradigmă civilizațională, aceasta este trăsătura sa istorică.

Ucraina a devenit epicentrul formării viitoarei arhitecturi a relațiilor internaționale: dacă Putin va primi răzbunare pe front, aceasta va însemna renașterea și triumful totalitarismului și revenirea de facto a umanității la vremurile confruntării blocului, la care visează Putin.

În aceste circumstanțe, un eventual „mare război”, poate fi catastrofal pentru întreaga existență a omenirii. Putin a creat o situație fără precedent de periculoasă: provocările și amenințările prezentate de Rusia nu lasă Occidentului de ales decât să răspundă și să le rezolve prin forță. Până acum, este realist să se implementeze pe baza sprijinului Ucrainei și a furnizării de arme necesare pentru Forțele Armate ale Ucrainei.

Rusia profesează o ideologie mizantropică – rashism. După atacurile masive cu rachete asupra Ucrainei din 16 decembrie, canalele rusești de telegramă le-au numit „rachete ale bunătății” care „eliberează Ucraina”. Sistemul creat de Putin în Rusia în cei 23 de ani de guvernare actuală nu este doar criminal, ci și grotesc de absurd. Rusia este cu adevărat obsedată de ocuparea teritoriilor învecinate: din punct de vedere istoric, s-a extins exclusiv în acest fel, extinzându-se pe 1/6 din pământ în timpul Imperiului Rus.

Putin încearcă să reînvie realitatea imperială a Rusiei, inclusiv războaiele de cucerire. Iar Ucraina este doar prima etapă a confruntării globale pe care Rusia a planificat-o. În toată Rusia se construiesc fortificații defensive, iar în orașele mari se construiesc adăposturi anti-bombe. Rusia se pregătește cu adevărat pentru un război lung, iar geografia acestuia depinde doar de resursele militare de care va dispune armata rusă. În acest sens, probabila invazie a Federației Ruse în țări nu este o exagerare, ci o realitate dură.

Ucraina chiar are nevoie de ajutorul Occidentului. În primul rând, de apărarea antiaeriană, pentru a crea un „scut aerian” împotriva loviturilor cu rachete genocide ale Rusiei. Ucrainenii trăiesc în cea mai grea pentru ei iarnă după 1991. Forțele armate ale Ucrainei își protejează nu numai familiile și pământul, ci protejează Europa de tirania rusă. Rusia se adaptează rapid la șocul sancțiunilor și condițiilor de fapt din timpul războiului.

Putin mai poate fi oprit. Pentru a face acest lucru, este necesar să transformăm Forțele Armate ale Ucrainei într-o armată înarmată cu arme funcționale și moderne, iar apoi va învinge în mod independent ocupantul. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru eliminarea amenințării rusești în comparație cu viitoarea desfășurare a ostilităților de către Rusia în orașele europene.

#Putin #Medvedev #Ucraina #Rusia

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button