Societate

Șoferul care ar fi lovit mortal un copil de 14 ani, la Nisporeni, a fost reținut

În prima fază, acesta a montat plăcuța cu numărul de înmatriculare pe o mașină de marcă identică celei implicate în accident, Dacia Duster de culoare alb. Automobilul a fost dat în căutare, iar suspectul a deconectat telefonul și nu s-a prezentat nici la domiciliu și nici la locul de muncă, spune sursa.

Pe 20 februarie, în jurul orei 22:00, acesta a înscenat un accident cu implicarea mașinii avariate, pentru a ascunde urmele accidentului în care a fost lovit copilul, spune poliția. În dimineața zilei de 21 februarie, în jurul orei 07:00, polițiștii au reușit să rețină bărbatul de 47 de ani.

Acesta s-a dovedit a fi primarul localității Boldurești și, potrivit poliției, în momentul accidentului, circula cu mașina de serviciu. Oamenii legii mai comunică că după accident, bărbatul a încercat constant să ducă în eroare poliția pentru a se eschiva de la răspundere.

Poliția continuă investigațiile, inclusiv cele în care este vizat un cerc de suspecți care au ajutat bărbatul să pună în aplicare acțiunile menite să ducă în eroare oamenii legii. Pe caz a fost pornită o cauză penală care se află în gestiunea procurorilor din Chișinău.

Tragedia a avut loc pe 19 februarie, în localitatea Boldurești din raionul Nisporeni. În urma accidentului, un copil de 14 ani a fost lovit mortal de o mașină, iar șoferul a fugit de la fața locului, lăsând minorul acolo.

#Accident#Minor#Nisporeni

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button