Război în Ucraina

Soloviov divulgă planurile Rusiei: Vrem să ajungem până la Transnistria

Obiectivul Rusiei în Ucraina este să ajungă până la Transnistria, afirmă propagandistul rus Vladimir Soloviov. Conform lui, acesta este motivul pentru care Odesa devine tot mai des atacată.

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor italieni. Moderatorul l-a făcut praf pe Soloviov după ce l-a întrebat ce legătură are Donbasul cu regiunea separatistă, transmite sursa.

„În Transnistria? Donbasul nu are nimic de-a face cu asta. Este doar o scuză. Vreți jumătate de Ucraina și să luați complet Marea Neagră. Credeți că Ucraina va permite așa ceva. Credeți că noi, italienii, europenii, membrii NATO, putem permite o asemenea situație? Este imposibil”, i-a spus jurnalistul italian.

Liderii de la Tiraspol anunțau anterior că este imposibil să pregătească pe ascuns eventuale provocări militare în regiune. În același timp, șefii separatiști sunt frecvent invitați la emisiunile ruse de propagandă, unde acuză Chișinăul de blocarea regiunii.

La rândul său, administrația constituțională a țării susține că asemenea afirmații nu sunt noi. Conform lui Igor Grosu, mesajele de acest gen sunt scrise în birourile Kremlinului, apoi transmite Tiraspolului pentru a fi făcute publice.

#Soloviov #Rusia #război

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button