Politică

Spațiul aerian al Sankt Petersburgului a fost închis o oră și jumătate din cauza unui „obiect neidentificat”

Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg a suspendat temporar marți toate zborurile, a anunțat guvernul orașului, fără a oferi un motiv pentru măsura luată, transmite Reuters. O publicație online rusească susține că avioanele de vânătoare ar fi fost ridicate de la sol pentru a investiga un posibil obiect zburător neidentificat. Restricția a fost ridicată după aproximativ o oră și jumătate, mai devreme decât anunțaseră inițial autoritățile, transmite sursa.

Potrivit lui Baza, la Sankt Petersburg a fost introdus un plan „covor”, care este anunțat la trecerea ilegală a frontierei, precum și atunci când apar obiecte neidentificate în spațiul aerian. Avioanele de luptă au fost ridicate în aer, iar zborurile civile au fost transferate în „zona de așteptare”. Regnum scrie că Su-35 și MiG-31 sunt pe cer.

Ziarul Fontanka susține că Ministerul Apărării al Federației Ruse a transmis serviciului Pulkovo informații că un obiect neidentificat a fost văzut la 160-200 de kilometri de Sankt Petersburg. Canalul telegram 112 a raportat că ” obiectul arată ca o dronă mare Spațiul aerian pe o rază de 200 de kilometri în jurul orașului Pulkovo este închis până la ora 13:20, ora Moscovei, la toate altitudinile, a informat TASS.

Guvernul din Sankt Petersburg a raportat în VK că „a fost anunțată o întârziere de zbor de până la 12 ore pe Aeroportul Pulkovo”, iar Aeroportul în sine și serviciile sale „funcționează normal Anterior, autoritățile au spus că Aeroportul Pulkovo „temporar nu acceptă și nu trimite avioane.” Motivele nu au fost date în guvernul orașului.

Aeroflot a anulat zborurile din Sankt Petersburg cu plecare înainte de ora 16:00 pe 28 februarie. Aeroportul Vnukovo a raportat că mai multe avioane care au zburat la Sankt Petersburg de la Moscova s-au întors înapoi, zborurile pot fi amânate.

#Spațiul_aerian #Sankt_Petersburg #obiect_zburător_neidentificat

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button