Politică

Spînu, întrebat dacă va candida sau nu la funcția de primar al capitalei. Ce răspuns a dat?

Secretarul general al Aparatului președintelui, Andrei Spânu, afirmă că nu intenționează să candideze la alegerile pentru funcția de primar al capitalei, dar a precizat că discuțiile cu privire la candidat în interiorul PAS sunt pe ultima sută de metri, transmite sursa.

„Nu am planuri să candidez. PAS își va anunța candidatul atunci când va fi o decizie în acest sens. Discuțiile sunt avansate, suntem pe ultima sută de metri. Oricum ne apropiem de alegeri și probabil în perioada următoare partidul va anunța care va fi candidatul”, a declarat Andrei Spânu la Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV.

El a adăugat că sunt discutate mai multe candidaturi și a precizat că numele său nu se regăsește printre ele.

Fostul ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a comentat și perchezițiile de la Primăria capitalei în legătură cu delapidarea bunurilor achiziționate de fonduri externe și bugetare, destinate refugiaților din Ucraina.

„Această situație arată cât de mic este Ion Ceban și echipa lui, cât de josnici sunt în acțiunile lor. Acțiunile de a se ascunde după trotuare nu ajută, or vedem că în spatele acestor acțiuni sunt astfel de scheme, cu mafia mobiliară, corupție probabil la toate nivelele în Primăria Chișinău. Situația care a ieșit astăzi la iveală arată nimicnicia administrației actuale a capitalei”, a spus Andrei Spânu.

#Spînu #funcția_de_primar #candidat_PAS

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button