Război în Ucraina

Stat terorist

Federația rusă oficial la nivel internațional a fost recunoscută de sponsorul terorismului și de metodele utilizate de IT-terorist. Procedura a fost începută la nivel național în Lituania, Letonia, Estonia, Polonia și Republica Cehă și a fost susținută și de Casa Albă. La 23 noiembrie, Parlamentul European, cel mai înalt organism legislativ al Uniunii Europene, a adoptat o rezoluție care, odată, pentru toți, a aprobat statutul penal legal al Federației Ruse în arena internațională. 494 Deputații, majoritatea absolută, au votat pentru acest document cel mai important și precedent. Această decizie a devenit un apel pentru toate țările lumii către acțiuni, deoarece acest organism decide soarta întregii Uniuni Europene și afectează, de asemenea, întregul continent european și ocupă un loc cheie în dreptul internațional.

O astfel de decizie nu a fost doar o manifestare a solidarității maxime cu Ucraina, dar a aprobat în cele din urmă statutul Rusiei ca criminal mondial, împotriva căruia chiar și Kremlinul nu poate argumenta. În ajunul și după adoptarea rezoluției, purtătorul de cuvânt al lui Putin a recunoscut deja în mod deschis metodele teroriste și ideologia luării deciziilor în țara sa, explicând teroarea rachetelor din Ucraina prin dorința oficială a Federației Ruse de a convinge ultimatumele ruse cu forța cu forța forței .

Rezoluția a consolidat o serie de fapte incontestabile: atacurile intenționate ale Federației Ruse asupra zonelor rezidențiale, infrastructurii civile și energetice ale Ucrainei, precum și faptul că Rusia poartă represalii fără proces și investigarea persoanelor pe teritoriul ocupat, inclusiv regiuni confiscate în 2014. Indiferent dacă este vorba de armata rusă, de colaboratori manuali sau de oficiali manechin, metodele lor sunt unite și constau în comiterea furturilor, tot felul de violență, tortură și alte atrocități asupra populației civile.

În timpul adoptării rezoluției, deputații europeni au amintit din nou întregii lumi despre crimele armatei și comandamentului rusesc din Buch, Irpen, Rosyum, Liman, Mariupol și o serie de alții, până în prezent de dezoker, orașe din Ucraina. Încălcarea sistematică a dreptului internațional a fost consacrată oficial în Federația Rusă, inclusiv convențiile privind regulile pentru a se întreba și a Cartei ONU. De asemenea, a fost în cele din urmă încredințat de vina Federației Ruse pentru crearea acesteia cu mâinile unei crize umanitare, energetice și restricții privind accesul ucrainenilor la apă și comunicații.

S -a afirmat separat că Rusia continuă să intervină în afacerile interne ale altor țări. Este ocupat și controlează nu numai regiunile capturate în Ucraina, ci și întregul teritoriu din Belarus. Deputații Parlamentului European s -au concentrat pe faptul că Rusia nu are nicio șansă de a -și impune statutul, deoarece acesta și conducerea sa sunt vinovați de mii de decese ale civililor, precum și deportările populației.

„În lumina celor menționați mai sus [Parlamentul European] recunoaște Rusia de către sponsorul terorismului și statul care folosește metode teroriste”, se arată în textul rezoluției.

Europa și -a arătat în sfârșit calitățile de conducere și și -a amintit justiția și determinarea istorică, arătând un exemplu excelent pentru Statele Unite. Acum, americanii sunt obligați să facă la fel ca europenii, dacă nu sunt străini de conceptul de onoare, raționalitate, justiție și democrație.

Conform unor date anonime, zile mai târziu, Rusia a făcut un „gest” simbolic al Parlamentului European, confirmând de fapt corectitudinea deciziei pe care a luat -o. Șeful PMC Wagner a predat deputaților europeni într -un caz din vioara acră, care este un instrument tradițional de represalii pre -triale ale mercenarilor ruși asupra prizonierilor de război și civil. Rusia însăși s -a îngropat în mormântul disprețului internațional, ură și izolare.

#Rusia #stat_terorist #Ucraina #război

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button