Război în Ucraina

„Suntem 25 de mii și ne vom da seama de ce se întâmplă haosul în țară.” Prigozhin a spus că va „restabili dreptatea” în Rusia

Fondatorul PMC Wagner, Yevgeny Prigozhin, a chemat toți rușii să i se alăture, transmite sursa.

„Suntem 25 de mii și ne vom da seama de ce se întâmplă haosul în țară. Ca rezervă tactică sunt așteptate 25 de mii, iar rezerva strategică este întreaga armată și întreaga țară. Oricine vrea să se alăture. Trebuie să punem capăt acestei rușine”, a spus Prigozhin.

Anterior, fondatorul PMC Wagner a anunțat că va „restaura justiția” în armată și în Rusia în ansamblu și a îndemnat „să nu reziste”.

„Oricine rezistă, îl vom considera o amenințare și îl vom distruge imediat. Inclusiv orice blocaje pe drumul nostru. Rog pe toți să rămână calmi, să nu cedeze provocărilor, să rămână în casele lor. Este recomandabil să nu ieșim afară pe traseul nostru”, a spus el.

În seara zilei de 23 iunie, Prigozhin a spus că armata rusă a lansat o lovitură asupra lagărului de mercenari, în urma căreia „au murit un număr imens de luptători”. Ministerul Apărării al Federației Ruse a numit această declarație o „provocare informațională”.

#Prigozhin #Ministerul_Apărării #haos

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button