Societate

Mesajul lui Ion Ceban și Dorin Recean pentru femei, de 8 martie

Edilul Capitalei, Ion Ceban, a transmis mesaje de admirație femeilor. Cu ocazia zilei de 8 martie, acesta le-a dorit succes și realizarea dorințelor, transmite sursa.

Politicianul spune că pentru bărbați doamnele sunt sursă de admirație. El le dorește fericire, împlinire, dragoste și succes în activitățile pe care le au.

„Dragi doamne și domnișoare, mămici, bunici, surori, soții și fiice, sunteți cele mai prețioase ființe și vă aducem toată admirația pentru tot ceea ce sunteți. Felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, să aveți parte de dragoste, fericire și împlinire. Vă urăm mult succes în activitățile voastre și ca toate dorințele să vi se îndeplinească. Sunteți o sursă de inspirație pentru noi, bărbații, voi ne învățați să iubim cu adevărat în fiecare etapă a vieții. La mulți ani și o primăvară frumoasă să aveți!”, scrie Ceban.

Mesajul său este difuzat și în transportul public din Capitală. Felicitări femeilor au fost adresate și de premierul Dorin Recean, care a conchis că este bucuros pentru că în cabinetul său activează șase ministre.

„De 8 martie, vorbim o dată în plus despre realizările sociale, politice și economice ale femeilor pentru o societate unită și prosperă, în care toți oamenii să-și poată realiza potențialul pe deplin, cu demnitate și respect.

Fac un apel public pentru mediul de afaceri, instituțiile publice și întreaga societate să devină campioni ai schimbării, campioni ai egalității de gen, menționând că este o investiție în viitorul nostru, o investiție în cea mai prețioasă resursă pe care o avem – oamenii noștri.

Mă bucur că șase portofolii ministeriale în echipa mea sunt conduse de ministre profesioniste și personalități excepționale, iar în cadrul instituțiilor statului activează funcționare tehnocrate”, este precizat în mesajul premierului.

Totodată, Recean a mai precizat că s-a alăturat campaniei Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova în care a spus că pentru o economie robustă, modernă, participarea femeilor în afaceri înseamnă utilizarea deplină a potențialului uman.

„Tratament egal, indiferent de gen, și oportunități egale pentru orice tip de ocupații înseamnă o societate prosperă.

Dragi femei din toată țara, fiți fericite!”, a conchis prim-ministrul.

#Mesajul #Ion_Ceban #Dorin_Recean #8_Martie

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button