Politică

Tauber a anunțat că Mișcarea Pentru Popor este gata pentru o întrevedere cu Recean, în orice zi a săptămânii

Reprezentanții Mișcării Pentru Popor sunt gata pentru o întrevedere cu premierul Dorin Recean, în orice zi a săptămânii viitoare. Anunțul a fost făcut de către deputata Marina Tauber, vicepreședinta Partidului „ȘOR”, transmite sursa.

Declarația vine drept reacție la o postare a consilierului prim-ministrului, Sergiu Diaconu. Acesta a anunțat vineri că Marina Tauber ar fi refuzat invitația de a se întâlni cu Dorin Recean.

În postarea sa pe Facebook, Marina Tauber precizează că a fost informată despre întrevedere cu doar 2,5 ore mai devreme, ceea ce a făcut imposibilă participarea sa și a altor reprezentanți ai Mișcării Pentru Popor.

„Diaconu spune că aș fi refuzat întâlnirea de astăzi cu el, deși, tot din cuvintele sale, ne-a invitat personal Dorin Recean, și nu el, fără să precizeze că am rugat ca discuția să fie organizată în orice altă zi, pentru a reuși să se alăture și colegii din Mișcarea Pentru Popor. Din Mișcarea Pentru Popor fac parte mai multe forțe politice și asociații obștești, iar fiecare dintre ei are agenda proprie. Ei nu dorm sub clădirea guvernului, pentru a veni imediat la primul apel și, aflând despre întâlnire cu doar 2,5 ore înainte, după cum e lesne de înțeles, este imposibil să participe toți reprezentanții. De aceea, anunțăm și pe această cale mincinoșii din guvern că suntem dispuși să ne întâlnim doar cu prim-ministrul, în oricare zi din această săptămână sau cea care vine, pentru a-i aduce la cunoștință cerința de achitare a facturilor cetățenilor pentru lunile de iarnă, susținută în rezoluțiile adoptate la mitingurile Mișcării, solicitare sub care au semnat deja circa 800 de mii de oameni”, precizează Marina Tauber.

Ea a avertizat ca membrii cabinetului premierului să nu trișeze. „Anunțați din timp și public când urmează ca noi să venim sau ne vom prezenta din nou cu zecile de mii de oameni. Blocarea drumurilor de către cetățeni este rezultatul indiferenței voastre și al abuzurilor regimului”, conchide Marina Tauber.

#Tauber #Mișcarea_Pentru_Popor #Recean #întrevedere

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button