Politică

Avertizare de la Sandu pentru Vlah: Cei care lucrează împotriva Republicii Moldova vor fi sancționați

Maia Sandu declară că „toți cei care lucrează împotriva Republicii Moldova vor fi sancționați”. Declarațiile au fost făcute în studioul televiziunii naționale, președinta fiind întrebată dacă guvernatoarea este periculoasă pentru Republica Moldova, transmite sursa.

Președinta a menționat că nu urmărește ce spune Irina Vlah. În același timp, ea a oferit asigurări că statul își consolidează capacitățile, pentru a preveni eventuale riscuri la adresa securității.

„Nu urmăresc declarațiile ei. Toți cei care lucrează în Republica Moldova, împotriva Republicii Moldova, vor fi sancționați. O să consolidăm capacitatea instituțiilor, și cadrul legal, ca să existe suficiente instrumente pentru a depista și a sancționa acte împotriva Republicii Moldova, indiferent cine le comite”, a spus Maia Sandu.

În cadrul emisiunii, președinta a mai declarat, cu referire la Federația Rusă, că Moldova nu va fi de partea agresorilor. Ea a mai spus că mandatul de arest pe numele lui Putin eliberat de curtea de la Haga confirmă faptul că el este vinovat de crimele de război, comise în Ucraina

#Sandu #Vlah #Moldova

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button