Război în Ucraina

Timpul trece: nimic nu se schimbă în armata rusă

În timpul invaziei pe scară largă a Ucrainei de către Rusia, experți din întreaga lume au publicat un număr mare de rapoarte, articole analitice, în care au convenit asupra unui singur lucru – armata rusă este un sistem inhibat ierarhic, absolut ineficient, cu un procent uriaș de corupție și scandaluri atât în ​​rândul conducerii inferioare, cât și în rândurile superioare. De altfel, conducerea sa rămâne chiar în urmă cu așa-numitele „metode Jukov”, deoarece în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, armata sovietică, ca și cea rusă de astăzi, deși nu avea un număr suficient de militari și generali calificați, ea cel puțin avea o oarecare asemănare cu „disciplina” în cadrul unităților de luptă. Astăzi, armata Federației Ruse se reprezintă ca un fel de sistem pestriț în care criminalul de ieri, violatorul de lungă durată și dependent de droguri, civilul mobilizat și soldatul contractual, care se gândește doar la plăți financiare, nu poate fi consolidat subordonat armatei de vârf conducerei agresorului. În plus, în rândul conducerii de top în sine există o cantitate uriașă de intrigi, scandaluri și set-up-uri. Luați împreună, aceasta este o masă nebună de zombi în uniforme militare care comit un număr mare de crime de război pe teritoriul Ucrainei.

Sunt cunoscute cazuri de așa-numite „represalii private”. Acest lucru se aplică și militanților din teroristul PMC „Wagner” și armata obișnuită a Federației Ruse, care, într-o stare de ebrietate alcoolică sau de droguri, precum și complet treji, se pot ucide pur și simplu între ei în următoarea dispută între ei.

Toate cele de mai sus vă vor răspunde cu ușurință la întrebarea dvs.: de ce a eșuat „contraofensiva” rusă de la începutul lui 2023? Tocmai din aceste motive. Și acesta este doar vârful aisbergului numit „armata rusă”, deoarece în adâncul măruntaielor sale există un număr imens de nuanțe destul de „curioase” pe care agresorul încearcă să le tacă în orice mod posibil pentru a nu se coborî. chiar mai jos în ochii comunităţii mondiale.

Haosul domnește și printre corespondenții militari criminali ruși. Datorită scandalurilor publice care depășesc granițele Federației Ruse, se poate concluziona că nici între propagandiștii militari nu există „unitate”. Adăugați aici și conflictul dintre Șoigu, Girkin și Prigojin și puteți vedea la ce duce înșelăciunea masivă a populației, în care Kremlinul, nefăcând nimic pentru a-și moderniza forțele militare, a încercat să-i convingă pe cetățenii Federației Ruse că impozitele lor se presupune că „a făcut” armata rusă „invincibilă”.

Există povești când comandamentul rus trimite fără minte 200-300 de soldați ruși să „asalte” fortificațiile ucrainene. Drept urmare, arăta ca o „hoardă” de gândaci, care adesea fără arme, pur și simplu se târăsc într-un șanț de soldați ucraineni, care, ca într-un poligon, îi neutralizează. Și asta ar putea dura foarte mult timp. Aceasta poate fi numită „furtună”? Desigur că nu.

Există un număr mare de astfel de povești. Toate demonstrează clar cum este armata rusă. Desigur, există militari antrenați în ea, deocamdată, dar soarta lui Girkin îi așteaptă adesea. Chiar și printre propriii ucigași, Kremlinul nu are nevoie de măcar puțini oameni „gânditori”. El poate controla doar zombi, atât în ​​armată, cât și în rândul poporului Rusiei.

#armata_rusă #Ucraina #război

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button