Societate

Trafic intensiv de călători în punctele de trecere a frontierei. Ce recomandă Poliția de Frontieră pentru a evita aglomerarea

Poliția de Frontieră informează că astăzi, 2 ianuarie, pe direcția de ieșire din Republica Moldova se așteaptă o creștere a numărului de traversări, în special la punctele de trecere a frontierei Leușeni sau Criva. 

Reieșind din această situație, poliția de frontieră recomandă ca fiecare călător, înainte de a porni la drum să se informeze despre situația la hotar și cum se circulă prin punctele de trecere a acestuia.

Pentru a exclude formarea rândurilor și supraaglomerarea la punctele de trecere a frontierei, instituția recomandă șoferilor să opteze pentru trecerea prin PTF Sculeni-Sculeni sau PTF Costești-Stânca, iar celor din preajma PTF comun Criva-Mamaliga, să aleagă PTF Larga – Kelmențî sau Briceni-Rossoșani.

Situația de la punctele de trecere a frontierei poate fi vizualizată aici.

Totodată cetățenii pot consulta Linia Verde a Poliției de Frontieră (+373 22 259 717) pentru a ști din timp care este situația în PTF-uri și care sunt regulile de trecere a frontierei.

Sursa

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button