Analize și opiniiRăzboi în Ucraina

Uciderea în masă a mobilizaților în regiunea Belgorod – rodul multor ani de generație de ostilitate interetnică în Rusia

Mobilizarea haotică și generarea pe termen lung a ostilității interetnice “dau roade”. În regiunea Belgorod, la poligonul unde erau antrenați mobilizații, un grup de tadjici și-au împușcat, ca să spunem așa, colegi. Drept urmare, 22 au fost uciși și 16 răniți.

Alexander Kovalenko, un observator politico-militar al grupului de Rezistență Informațională, scrie despre acest lucru pe pagina sa de Telegram .

Încă din primele minute, propagandiștii ruși au încercat să găsească o „urmă ucraineană” în această poveste, dar este dificil să scoți o „urmă ucraineană” atunci când ucigașii sunt tadjici, iar conflictul pe motive religioase a servit drept motiv pentru execuţie.

Și acesta este un incident foarte revelator în toate momentele.

În primul rând, mobilizarea în Rusia are loc pe baza principiului că cine ajunge sub braț este mobilizat. Tocmai din acest motiv îi mobilizează pe bolnavi, pe cei strâmb, pe cei bătrâni, pe invalizi, precum și, să zicem, pe psihoși, bețivi, dependenți de droguri și alte bătăi de cap.

Adică în rîndurile armatei ruse, unde totul nu a fost deosebit de bine cu disciplină și personal, acum situația se deteriorează uneori, din cauza apariției unor elemente asociale nesigure. Și după ceea ce însoțește această mobilizare, și anume beția, luptele și chiar crimele, se poate judeca ce fel de atmosferă de disciplină și ordine există.

În al doilea rând, tadjicii au împușcat rușii din cauza conflictului pe motive religioase. Tadjicii din acest haită au fost pur și simplu persecutați și răbdarea lor sa spart. Și acest lucru nu este surprinzător.

Rusia este o țară în care desconsiderarea față de alte naționalități și religii a fost mult timp un fenomen cultural. Deși este greu să o numești o cultură, este așa cum este – face parte din cultura lor. Și nu este de mirare că în Rusia sunt concentrate mai multe grupuri neonaziste decât în ​​orice altă țară din lume.

Rusia este o țară neo-nazistă care își ascunde ambițiile agresive, revanșiste, non-imperiale în spatele unor fenomene precum „denazificarea”.

Abia acum, și alte naționalități au început să primească arme în mână, iar în lipsa disciplinei și a motivației, aceste arme vor fi din ce în ce mai folosite împotriva colegilor, în cadrul unei confruntări locale.

Armata rusă culege roadele multor ani de generație de ostilitate interetnică, care a fost cultivată, pe ascuns sau pe față, de propaganda rusă. Deci nu este departe de ciocniri interetnice. Sau putem presupune deja asta?

Privind! Și într-adevăr, începe foarte interesant.

#Rusia # mobilizare #incident

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button