Societate

Un bărbat a fost reținut la un punct de trecere a frontierei în timp ce transporta ilegal 60 kg de pește

Un bărbat de 28 de ani a fost reținut de către patrula Sectorului Poliției de Frontieră Cuconeștii Noi în timp ce transporta ilegal 60 de kg de pește de diferite specii. Acesta este documentat de către polițiști, deoarece nu a putut prezenta actele necesare privind proveniența peștelui.

Conform sursei, totul s-a întâmplat luni, 3 ianuarie. Fiind stopat de către polițiști, șoferul mașinii în care se aflau două butelii a câte 200 litri fiecare, în care erau ținute speciile piscicole, a declarat că le-a procurat pentru uz personal. 

Conform procedurilor legale, au fost informați reprezentanții Inspectoratului pentru Protecția Mediului și Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA).

Tot în această zi, polițiștii de frontieră au mai descoperit o ilegalitate. Un bărbat a încercat să treacă ilegal frontiera moldo-ucraineană. Acesta a fost observat cu ajutorul mijloacelor speciale de observare folosite de către grănicerii ucraineni.

Fiind audiat, acesta a declarat că și-a dorit să revină acasă, însă din cauza că nu deține actele necesare pentru trecerea frontierei de stat, a apelat la această metodă.

Pe cazul dat, polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, iar pedepsele urmează a fi stabilite. 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button