Societate

Un cuplu din Chișinău a fost condamnat pentru jaf: Au lovit victima pentru telefonul mobil

Un cuplu a fost condamnat pentru jaf. Femeia își va petrece următorii patru ani și patru luni după gratii, iar bărbatul, care este învinuit și de vătămare corporală gravă, va sta 9 ani și trei luni în închisoare, transmite sursa.

Femeia de 25 de ani, în acord cu inculpatul de 39 de ani, se aflau într-un imobil din centrul Capitalei și au lovit victima de 36 de ani, după care i-au furat telefonul mobil.

Același inculpat, cu o lună mai devreme, aflându-se în vizită la un bărbat în sectorul Telecentru al Capitalei, în urma unui conflict din cauza băuturilor alcoolice, s-a luat la bătaie cu bărbatul respectiv și l-a înjunghiat cu un cuțit în abdomen, cauzându-i vătămări corporale grave.

Pentru infracțiunile incriminate, inculpatului i-a fost stabilită pedeapsa definitivă sub formă de închisoare pe un termen de 9 ani și 3 luni.

Inculpatei i-a fost stabilită pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 4 ani și 4 luni, cu suspendarea condiționată a executării pedepsei pe o perioadă de probațiune de 5 ani, cu obligarea de a nu-și schimba domiciliul și/sau reședința fără consimțământul organului de probațiune și obligarea prestării muncii neremunerate în folosul comunității pe o durată de 100 de ore.

Ambii inculpați și-au recunoscut vina. Aceștia nu sunt la prima abatere de ordin penal.

#Chișinău #jaf #victimă #închisoare

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button