Societate

Un fost disco-bar din Anenii Noi, cuprins de flăcări

La un pas de explozie. Cinci echipaje de pompieri au intervenit ieri pentru a stinge un incendiu în raionul Anenii Noi. Flăcările au cuprins un fost disco-bar, iar salvatorii au reușit să scoată din clădire o butelie de tip propan-butan, evitând producerea unei eventuale deflagrații, transmite sursa

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pe 26 mai 2024, pompierii au fost solicitați pentru a lichida un incendiu produs într-o clădire cu un nivel din localitatea Speia, raionul Anenii Noi. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:17, iar potrivit primelor informații, flăcările au izbucnit în interiorul unei construcții din lemn. Pentru lichidarea incendiului au fost îndreptate 5 echipe de salvatori și pompieri. 

Ajunși, aceștia au stabilit că focul a cuprins mai multe bunuri materiale din interior, dar și acoperișul unui fost disco – bar cu suprafața totală de 1200 m.p. Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului la ora 11:58 și lichidarea completă la ora 13:32. 

În timpul intervenției, pompierii au evacuat din interiorul clădirii o butelie de tip propan-butan, evitând producerea unei eventuale explozii. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus 50% din acoperișul construcției și mai multe bunuri materiale pe o suprafață de 450 m.p.

Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 86 situații  de risc.

#Anenii_Noi #flăcări #disco-bar

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button