Politică

Usatîi: Ilan Șor călătorește lejer în Rusia, având scopul să devină favoritul Moscovei

Fugarul penal Ilan Șor călătorește lejer către state precum Federația Rusă, sub protecția unor garanții la cel mai înalt nivel, iar „drumurile” fostului deputat către Rusia au un singur scop – acela de a deveni favoritul Moscovei, Opinia a fost exprimată de președintele „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, în cadrul ediției de joi, 21 decembrie a emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, transmite sursa.

„Șor vrea să îl topească pe Dodon, să fie el puterea principală cu care Moscova discută, ce nu este clar aici”, a spus Renato Usatîi. 

„Fără garanții la cel mai înalt nivel, nu era să facă asta, eu vă asigur”, a adăugat Usatîi. 

Renato Usatîi a mai menționat în context că cel mai probabil, nu îl vom vedea prea curând întors în țară nici pe Ilan Șor și nici pe oligarhul Vladimir Plahotniuc. Iar asta deoarece guvernarea ar face prea puține eforturi în acest sens. 

La începutul lunii noiembrie, presa a scris că penalul fugar Ilan Șor, condamnat la 15 ani de închisoare în R. Moldova, ar fi părăsit teritoriul statului Israel cu un avion privat și ar fi plecat în Rusia. Potrivit șefului Biroului Interpol, Viorel Țențiu, informația potrivit căreia Șor ar fi ieșit din țară a fost confirmată de autoritățile din Israel. Acestea nu au putut preciza cu ce cursă a zburat și nici spre care destinație. 

#Usatîi#Șor#Rusia

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button