Internaţional

Z-canale a publicat o fotografie cu interogatoriul unui deținut suspectat de comiterea unui atac terorist în Crocus. Arată un bărbat torturat cu șoc electric

Canalele Telegram din apropierea forțelor de securitate ruse au publicat o fotografie care arată interogatoriul lui Shamsiddin Fariduni, care a fost reținut sub suspiciunea că ar fi comis un atac terorist în Crocus, transmite sursa.

Fotografia arată un bărbat întins pe podea, cu pantalonii jos. Se presupune că este conectat la un dispozitiv militar de comunicații TA-57, pe care forțele de securitate îl folosesc pentru tortură cu șocuri electrice. Terminalul firului pare a fi conectat la organele genitale (o parte a fotografiei este neclară).

Din descrierea publicată de canalul de telegram Gray Zone, rezultă că tensiunea de descărcare este de până la 80 de volți, iar pe suspect se toarnă apă pentru a intensifica durerea.

Cu o zi înainte, pe z-canale a apărut un videoclip cu interogatoriul unui alt suspect, Rajab Alizadeh. Acesta arată un bărbat îmbrăcat în haine de camuflaj ținând-o pe Alizadeh pe pământ, ținând apoi un cuțit la urechea dreaptă și tăiând o bucată din el, apoi încercând să-l forțeze pe presupusul terorist să-l mănânce.

#torture #Crocus #atac #interogatoriul

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button