Politică

Zis și făcut! Sandu merge la sfârșit de săptămână într-o vizită de deplasare în UTA Găgăuzia

Președinta țării, Maia Sandu, va efectua mâine, 2 septembrie, o vizită de lucru în Unitatea Teritorială-Autonomă Găgăuzia, după ce a anunțat recent că va merge în Sudul țării pentru a se întâlni cu cetățenii, transmite sursa.

Potrivit presei din regiune, în prezent, în cadrul Adunării Populare a Găgăuziei, Serviciul de protocol al Președinției, precum și Serviciul de Pază și Protecție de Stat lucrează asupra aspectelor ce țin de asigurarea securității și inspectează edificiul, cu întocmirea unui program al întrevederii șefei statului în teritoriu.

Amintim că, în cadrul unui interviu, Maia Sandu a declarat recent că are planificată o deplasare în UTA Găgăuzia, unde urmează să se întâlnească și cu cetățenii, pentru a discuta despre nemulțumirile acestora expuse în cadrul ultimelor proteste, organizate în regiune.

Precizăm că, de la preluarea mandatului, Maia Sandu a vizitat Găgăuzia la 2 iulie 2021, însă fără a se întâlni cu bașkanul Găgăuziei, Irina Vlah, și președintele Adunării Populare a autonomiei.

#Maia_Sandu #Irina_Vlah #UTA_Găgăuzia #vizită

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button