PoliticăSocietate

Adresarea președintei Maia Sandu către cetățenii RM în contextul crizei sanitare și celei energetice

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu s-a adresat cu un mesaj cetățenilor din toată țara în contextul stării de urgență în sectorul energetic și al crizei sanitare. Șefa statului a îndemnat oamenii să fie solidari pentru a trece cu bine de aceste crize, să manifeste grijă față de cei nevoiași, față de copii și oamenii în vârstă, să aibă grijă unii față de alții.

Președinta le-a transmis, de asemenea, să nu se lase manipulați, divizați și amăgiți de populiștii sau de corupții care plâng după putere. În adresarea Președintelui țării se mai menționează că trebuie să facem totul pentru a rămâne parte a lumii libere și să nu uităm cât de important este respectul pentru demnitatea umană.

„Vă asigur că noi o să muncim în continuare onest, cu dăruire, oricât de grele sunt condițiile. Dar vom reuși mai repede și mai ușor fiind uniți, fiind solidari, ferindu-ne de minciună, falsuri și de capcanele întinse de grupările corupte. Să ne folosim deci înțelepciunea, energia și capacitatea de adaptare pentru a trece cu bine peste aceste crize și pentru a avansa în demersul nostru comun – bunăstare pentru toți oamenii cinstiți ai țării noastre!”, se mai spune în adresarea Maiei Sandu.

Sursa

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button