Război în Ucraina

Al 4-lea apel al Grupului Patrioților de la Ministerul Securității Statului al Transnistriei

Redacția noastră a primit un alt mesaj de la reprezentanții structurii de putere a Transnstriei, care dezvăluie încercările Federației Ruse de a trage regunea într-un război cu Ucraina. Din motive de securitate pentru expeditor, mesajul este transmis în format text.

„În atenția Președintelui Republicii Moldova, reprezentanți ai autorităților de stat ale Republicii Moldova, șefii organelor de drept din Republica Moldova și Ucraina, reprezentanți ai misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova, reprezentanți ai presei moldovenești și ucrainene.

Noi, Grupul Patrioților din Ministerul Securității de Stat al PMR, observăm activitatea înaltă a Serviciilor de Informații ruse pe teritoriul nostru.

Vă reamintim că nu vom permite implicarea Transnistriei într-un război împotriva Ucrainei și Moldovei. Acțiunile lor de a organiza atacuri pseudoteroriste în Transnistria au dus la faptul că majoritatea populației republicii părăsește teritoriul, fugind de un posibil război. Cei mai mulți dintre ei sunt băieți în vârstă de recrutare care nu vor să moară într-un război sângeros împotriva Ucrainei și Moldovei.

Aceste acțiuni pot duce la moartea tinerei noastre Republici. Sângele copiilor noștri va fi pe mâinile lor.

În legătură cu astfel de acțiuni agresive și negative ale armatei ruse pe pământul nostru, dezvăluim detaliile activităților eșuate ale Direcției Generale a Statului Major al Forțelor Armate RF de pe teritoriul Transnistriei.

Conform datelor noastre operaționale, reprezentanți ai Centrului 74 de Informații al Direcției de Informații a Cartierului General al Districtului Militar de Vest al Forțelor Armate Rusești l-au recrutat în 2014 pe șeful OBNON GUUR al Ministerului Afacerilor Internet ale Transnistriei, maior Andrey Alexandrovich Sprinchan, născut la 1 martie 1980, mob. tel. 077786977, 077917604.

Literal câțiva ani mai târziu, ofițerii de informații militare ruși au creat condiții favorabile pentru numirea lui A. Sprinchan, aflat deja în grad de „colonel”, în postul de șef al Direcției Principale a Ministerului Apărării transnistrene pentru a folosi acest lucru în scop de desfășurare a operațiunilor de recunoaștere și sabotaj pe teritoriul Ucrainei și Moldovei.

Prin intermediul surselor noastre operaționale am aflat că A. Sprinchan, folosind contacte operaționale dintr-un vechi loc de muncă, a organizat un canal de circulație a drogurilor peste granița dintre Transnistria și Ucraina. Cu toate acestea, conform informațiilor noastre, activitățile sale ilegale au intrat curând în atenția serviciilor speciale ucrainene. Acest lucru a dus reținerea pe 16.08.19. a lui A. Sprinchan pe teritoriul Ucrainei în timp ce primea bani pentru circulația drogurilor. După aceea, a predat SBU toate informațiile secrete despre activitățile serviciilor speciale ale Rusiei în Ucraina și Moldova.

Deci, nu trebuie să fim surprinși că agenții noștri, la instrucțiunile SBU, au indus în eroare conducerea noastră și cea rusă.

Pentru noi toți este clar că A. Sprinchan ar fi fost îndepărtat de la postul său cu mult timp în urmă dacă astfel de informații ar fi fost disponibile, dar patronul său, generalul Vitaly Razgonov, „protejează” complet eșecurile protejatului său. Este interesant ca, în ciuda tuturor, A. Sprinchan să continue să scurgă informații secrete.

Facem apel la conducerea Direcției Principale a Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse să înceteze organizarea de atacuri teroriste false, provocări și alte acte de sabotaj în Republica noastră. Toate acțiunile agresive subminează încrederea în Rusia a cetățenilor noștri, seamănă panică în rândul civililor și aduc haos în Republica noastră iubitoare de pace. Vă rugăm să nu ne atrageți în războiul serviciilor speciale din Moldova, Federația Rusă și Ucraina.

Amintiți-vă, nu vom fi atrași într-un război cu Ucraina și Moldova. Acesta nu este războiul nostru.

Împreună vom păstra pacea pe Nistru!!!”

Amintim că acesta este al patrulea mesaj al reprezentanților anonimi ai Ministerului Securității Statului din Transnistria. Primele trei pot fi găsite la link-urile de mai jos:

#război #Transnistria #adresare

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button