Război în Ucraina

Alina Kabaeva, despre televiziunea rusă: E ca un Kalașnikov

Fosta gimnastă Alina Kabaeva, în prezent directoare generală a companiei ruse „National Media Group” („NMG”), din care face parte și „Pervîi Kanal”, compară televiziunea rusă cu o armă Kalașnikov.

Presupusa amantă a lui Vladimir Putin a menționat acest lucru pe 1 februarie, în cadrul unui discurs dedicat aniversării media-holdingului rus, transmite sursa

National Media Group și-a sărbătorit cea de-a 15-a aniversare, în emisie. La evenimentul fastuos a ținut un discurs și șefa consiliul de administrație al NMG.

„Să ne dorim succes unul altuia și tuturor împreună. Poporul nostru are nevoie de acest succes, pentru că mass-media, în condițiile în care trăim acum, când luptăm pentru țara noastră – este ca o armă militară. Din punct de vedere al importanței, ea nu cedează absolut deloc în fața unui Kalașnikov. Și corespondenții de război cunosc acest lucru”, a spus Kabaeva.

Fosta gimnastă, care, la fel ca și alți invitați, purta pe piept litera „Z” – simbolul propagandistic rusesc al războiului din Ucraina, și-a încheiat discursul cu cuvintele: „Lucrăm, mulțumesc!”.

NMG a fost inclusă pe lista organizațiilor împotriva cărora Uniunea Europeană a impus sancțiuni. La rândul său, Kabaeva figurează în listele de sancțiuni impuse de Uniunea Europeană, SUA, Canada, Marea Britanie și Japonia.

#Kabaeva #propagandă #Rusia #război

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button