Societate

Bunuri în valoare de 1,2 milioane de lei au fost puse sub sechestru de ARBI săptămâna trecută

Agenția pentru recuperarea bunurilor infracționale (ARBI) a CNA informează că, în baza a două delegații finalizate ale procurorilor săptămâna trecută, a pus sub sechestru o construcție locativă. Mai exact, valoarea bunurilor a fost estimată la 1,2 milioane de lei. Sursă.

„Direcția analitică a finalizat 8 analize operaționale și a inițiat 11 noi, iar 24 de analize operaționale și 4 analize strategice sunt în procedură. Totodată, direcția legislație a întocmit și a remis autorilor 24 de rapoarte de expertiză anticorupție și 16 avize la proiectele de acte normative și 26 de rapoarte sunt în curs de elaborare”.

Mai mult de atât, responsabilii au fost înregistrate 1158 de materiale în cancelaria Centrului, iar la Linia națională anticorupție au fost recepționate 69 de apeluri.

„Direcția educație anticorupție a CNA a desfășurat 6 activități de informare și sensibilizare cu privire la riscurile și consecințele implicării în acte de corupție”, se mai arată în nota informativă a CNA.

Conform notei informative, au fost eliberate 146 de caziere de integritate, iar 4 persoane se dețin în Izolatorul de urmărire penală al CNA.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button