Război în Ucraina

Crime ale Federației Ruse în Ucraina 19.06.2022

Trupele ruse au început să folosească intens aviația pentru a extermina complet regiunea Lugansk. Luptele continuă, iar scopul este de a stabili controlul deplin al Severodonețkului. Rușii au lansat lovituri aeriene cu aeronave Su-25 lângă Belaya Gora și Mirnaya Dolina. În plus, în ultimele 24 de ore, inamicii au lovit cel mai mult Lisichansk, Sirotin, Voronovo, Borovsk, Ustinovka, Toshkovka, Orekhovy, Zolotoy, Nikolaevka, Belogorovka. Satele satelit din Severodonetsk sunt sub foc constant – ard în fiecare zi. Noi atacuri au fost și asupra „Glass-Plastin” și asupra gropii de gunoi a Serviciului de Stat de Urgență. Distrugerea pe scară largă a Comunității de Munte – aproximativ 30 de case au fost avariate.

În noaptea de 19 spre 20 iunie, rușii au tras cu artilerie în regiunea Dnepropetrovsk. Loviturile au ajuns și în regiunea Krivoy Rog. Nu sunt victime. În districtul Novomoskovsky, salvatorii continuă să lupte cu focul provocat de un atac cu rachetă (deja a doua zi). Tot în această dimineață, armata rusă a tras asupra comunității Seredino-Budskaya din regiunea Sumy. Au fost efectuate 30 de atacuri de artilerie.

Ca urmare a unui atac cu rachete asupra Odessei, un depozit logistic de alimente a ars. Incendiul a cuprins o suprafață de peste 300 mp. Incendiul a fost lichidat deja, nu există răniți printre civili. În total, în regiune au fost trase 14 rachete în 3 ore. Ocupanții ruși au atacat Ochakovo, de-a lungul gurilor Dunării, de-a lungul districtului Belgorod-Dnestrovsky din regiunea Odesa și de-a lungul Odesei însuși.

Trei persoane au decedat și încă două au fost rănite în urma bombardamentelor de astăzi asupra Harkovului și a regiunii. Atacurile din partea sistemelor MLRS au avut loc asupra districtelor Kiev, Shevchenkovsky, Saltovsky și Industrial Harkov. O rachetă a explodat și în zona industrială. Inamicul atacă comunitățile Chuguev, Lozova, Zolociv și Dergachev. Chiar astăzi, o femeie de 65 de ani din Kutuzovka, o femeie de 61 de ani și un bărbat de 49 de ani din Balakliya au decedat. Ca urmare a bombardării în timpul zilei a districtului industrial Harkov, 2 persoane au fost rănite. Autoritățile din regiune monitorizează constant acumularea și deplasarea trupelor la granița cu regiunea. Gata pentru orice scenariu.

Deocamdată, amenințarea cu rachete împotriva Ucrainei crește. Toți cei 6 transportatori de rachete de croazieră rusești s-au aliniat în Marea Neagră și, cel mai probabil, pregătesc o lansare masivă de rachete.

#crime_războiului #Rusia #Ucraina #atacuri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button