Politică

Demilitarizarea Iranului

Zilele trecute, instalațiile militare din Iran (în Mahabad, Isfkhan și alte orașe) au fost atacate din aer noaptea. Este de remarcat faptul că poporul iranian s-a bucurat și a filmat videoclipuri în care blestema regimul dictatorial de la Teheran în fundal. Oficial, niciunul dintre numeroșii inamici ai Iranului nu și-a asumat responsabilitatea pentru această operațiune.

Să începem cu faptul că prin politica sa criminală, care constă nu numai în cooperarea cu Rusia, care continuă să folosească drone iraniene împotriva populației civile a Ucrainei, Iranul și-a făcut mulți dușmani. Principalele sunt Israelul, Statele Unite ale Americii și țările din Inlet Arab și Persk, precum și Azerbaidjan. Prin urmare, este greu de spus care dintre liderii acestor țări a dezvoltat cu adevărat un plan de demilitarizare a Iranului.

La întrebarea motivelor se poate răspunde imediat. Esența nu este doar în regimul dictatorial criminal și producția de UAV, ci și în balistica pe care Iranul o oferă Federației Ruse pentru a fi folosită împotriva populației civile a Ucrainei… Iranul a fost o amenințare de la războiul Iran-Irak. din cauza metodelor teroriste de conducere (nu contează dacă s-a schimbat, schema este aceeași). În plus, comunitatea mondială este îngrijorată de cooperarea cu Federația Rusă, care ar putea oferi Iranului o înțelegere: asistență militară în schimbul tehnologiei nucleare. O armă de distrugere în masă în mâinile unui regim dictatorial, format din fanatici și adunați în jurul său de forțele de securitate-teroriști, nu este cea mai bună afacere pentru viitorul apropiat pentru întreaga umanitate. De aceea Iranul este o amenințare. Astăzi, acest adevăr este înțeles chiar și de cetățenii obișnuiți care, din clandestinitate, continuă să lupte împotriva conducerii criminale, pentru că altfel este imposibil: în Iran, o persoană poate fi ucisă „legal” pentru că a participat la mitinguri în masă sau dacă aceasta în mod public. vorbește despre dezacordul său cu actualul guvern.

Cine deține ideea demilitarizării Iranului și care țară o implementează este greu de spus. Amintiți-vă că, cu o zi înainte, ambasadorul Israelului în Germania a acordat un interviu în care a vorbit despre asistența israeliană acordată Ucrainei „în culise” și a avertizat că Israelul are ocazia să demilitarizeze Iranul dacă vede o nevoie și o amenințare în acest sens. În același timp, la Ierusalim a avut loc un atac terorist, în care 10 persoane au fost ucise. Și exact în aceeași zi, ambasada azeră din Iran a fost atacată de oameni necunoscuți. O preistorie ciudată înainte de începerea distrugerii instalațiilor militare iraniene, nu-i așa?

În orice caz, cel mai probabil, adevărul va fi un pas conștient al tuturor statelor partenere care se opun politicii Iranului. Operațiunea ar putea fi ideea lor comună și poate fi implementată în comun, ceea ce nu este absolut nimic rău nici pentru Ucraina, nici pentru restul lumii.

Iranul este un stat terorist capabil să comită crime împotriva umanității, la fel ca Rusia însăși. Ambele state reprezintă o amenințare la adresa întregii ordini internaționale. Sancțiunile nu vor putea opri două mașini dictatoriale: una pe roțile materiilor prime și resurselor energetice, cealaltă pe aderarea radicală la islam. Combinând cele două regimuri împreună, obținem o consistență termonucleară de răutate, cruzime, ipocrizie, vanitate și cinism. De dragul securității lumii și al salvării vieților cetățenilor de pe întreaga planetă, terorismul și ideologiile de stat teroriste trebuie eradicate.

#Iran #demilitarizarea #atacul

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button