Politică

Dodon, despre dosarul certificatului fals: „Denotă nihilism profesional și juridic”

În pauza de la ședința de judecată, ex-președintele Igor Dodon s-a expus asupra unului capăt de acuzare pentru care a fost trimis în instanță. Mai exact, acesta este învinuit că împreună cu soția sa ar fi confecționat, deținut și folosit un certificat medical fals, cu scopul de a-l prezenta în instanța de judecată și Procuratură, ca să obțină permisiunea de a pleca în România, transmite sursa

El s-a arătat nesatisfăcut de sistemul judiciar din Moldova și nu a ezitat să aducă critici la adresa procurorilor de caz.

„Vedem că Guvernarea, neavând succese pe acest dosar (dosarul kuliok), nu s-a lăsat, încearcă să inventeze alte dosare. Am auzit de așa-numitul dosar ”spravka”, care denotă nihilism profesional și juridic total din partea procurorului care se ocupă de acest caz și a sistemului judiciar. Nu sunt fanul domnului Sturza, dar îl citez aici pe băietul acesta cu ”nacios”, procurorul acesta pune la bătaie întreaga conducere a țării. Pentru că să faci dosar pe așa ceva este nihilism și neprofesionism. Sunt profund indignat la ce nivel a ajuns justiția”, a spus Igor Dodon.

#Dodon #dosarul_certificatului_fals #ședința_de_judecată

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button