Politică

Dodon știe ceva? Discurs pro-Rusia în Găgăuzia: „Ai noștri sunt deja aproape”

„Ai noștri sunt deja aproape”. Această declarație a fost făcută de Igor Dodon, în timp ce susținea un  discurs pro-Rusia în Găgăuzia, transmite sursa.

La una dintre întâlnirile cu localnicii, socialistul a vorbit despre relațiile Moldovei cu UE și Rusia. În același timp, el i-a îndemnat pe susținători „să reziste”.

Imaginile de la evenimentul unde Dodon face agitație electorală pentru Grigore Uzun, candidat la funcția de guvernator al Găgăuziei, au fost distribuite pe rețelele de socializare. Internauții se întreabă la cine se referea socialistul prin expresia „ai noștri”.

„Sunt sigur că trebuie să fim prieteni cu Rusia, nu împotriva Europei. Să fim prieteni cu Rusia, pentru că avem nevoie de piața aceasta, avem nevoie de motorină ieftină pentru fermieri, avem nevoie de gaz și energie electrică ieftină. De aceea, vă îndemn să nu renunțați, totul va fi bine. Vom reuși. Ai noștri  sunt deja aproape”, a declarat Dodon.

Precizăm că fostul președinte, cu viziuni pro-ruse, este acuzat de mai multe infracțiuni, inclusiv trădare. În timpul mandatului său prezidențial, acesta s-a întâlnit de nenumărate ori cu oficiali ruși de rang înalt și a efectuat mai multe vizite la Moscova, fiind unul dintre adepții „prieteniei” cu Federația Rusă.

#Dodon #pro-Rusia #Găgăuzia

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button