Politică

Doi ani de la învestirea Maiei Sandu în funcția de președinte al R. Moldova: „Vom munci în continuare pentru a avea o țară liberă”

În data de 24 decembrie se împlinesc doi ani de când Maia Sandu a fost învestită în funcția de Președinte al Republicii Moldova. Cu această ocazie, Președinția R. Moldova a postat un filmuleț video cu mesajul Maiei Sandu, adresat tuturor cetățenilor, transmite sursa.

„Le mulțumesc tuturor cetățenilor noștri care, în acești doi ani, au pus umărul pentru a face din Moldova un loc mai bun. Vom munci în continuare pentru a avea o țară liberă și prosperă. Vom reuși acest lucru împreună, uniți și solidari”, a scris Maia Sandu într-o postare pe Facebook.

Cu mai multe cuvinte de felicitare a venit deputatul PAS, Radu Marian, dar și ministrul de Externe Nicu Popescu.

„Un video tare frumos care merită văzut de fiecare din noi. Doamnă Președinte la exact doi ani de mandat. Nu se spune asta foarte des, dar pacea care se menține în țara noastră se datorează în mare parte Maiei Sandu”, a scris Marian pe Telegram.

„Moldova europeană o construim împreună!”, a mai scris și Nicu Popescu.

TV8.md reamintește că Maia Sandu a fost învestită acum doi ani în funcția de președintă al țării. Ea a depus jurământul constituțional, la Palatul Republicii, în fața mai multor politicieni. La ceremonia de învestire, Maia Sandu a declarat că va fi un președinte transparent și onest care nu a fost și nu va fi implicat în scheme de corupție.

Aproximativ 111 mii de lei au fost cheltuiți din buget pentru organizarea și desfășurarea ceremoniei de învestire a Maiei Sandu în funcția de președintă al Republicii Moldova, care a avut loc joi, 24 decembrie, 2020, la Palatul Republicii, unde au participat mai mulți politicieni.

Igor Dodon și deputații Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) nu au participat la ceremonia de învestire a Maiei Sandu în funcția de președintă a țării. Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a participat doar la ceremonia de transmitere a puterii care a avut loc la Președinție. 

#Maia_Sandu #doi_ani #funcția_de_președinte #învestirea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button