Război în Ucraina

Esența teroristă a Federației Ruse

În timpul summitului G20, Rusia a decis să bombardeze cu cinism Ucraina. Atacul rusesc pe scară largă a dus nu numai la probleme masive cu aprovizionarea cu energie a țării, ci și la moartea a doi polonezi care se aflau la granița cu Ucraina. Au fost loviți de o rachetă doborâtă de apărarea aeriană ucraineană. Nu este clar încotro se îndrepta racheta rusă înainte de a fi distrusă de apărarea aeriană. De aceea, comisia internațională, împreună cu oamenii legii din Polonia și Ucraina, investighează incidentul. Țările NATO, UE, SUA și Marea Britanie au recunoscut că ceea ce s-a întâmplat nu s-ar fi întâmplat dacă Federația Rusă nu ar fi organizat teroarea cu rachete împotriva poporului ucrainean.

Atacul demonstrativ al Federației Ruse a dus la faptul că Parlamentul European a convenit asupra unei rezoluții prin care recunoaște acest stat drept sponsor al terorismului. Votarea pentru document va avea loc în zilele următoare. De asemenea, recunoaște oficial faptul că Rusia folosește metode teroriste. Delegația Federației Ruse a părăsit summitul G20 înainte de termen și, de asemenea, nu va avea acces la reuniunea OSCE din Polonia, care va avea loc în decembrie anul acesta. Majoritatea țărilor și-au sporit doar asistența militară pentru Ucraina.

Ca răspuns la toate cele de mai sus, pe 17 noiembrie, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin a declarat public că loviturile asupra infrastructurii civile și energetice ucrainene au fost întreprinse pentru a-l obliga pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski să intre în negocieri penale cu țara agresoare. Potrivit Kremlinului, ucrainenii înșiși trebuie să-l provoace pe șeful statului lor să semneze un acord cu diavolul.

Rusia se mândrește public și se bucură de consecințele atacurilor sale teroriste. Înșiși cetățenii țării sunt încântați că locuitorii Ucrainei sunt nevoiți să trăiască în mod constant într-o situație de amenințare din partea unui vecin nebun.

Dmitri Peskov a mărturisit public metodele teroriste ale Kremlinului. O astfel de retorică nu este diferită de declarațiile unor grupuri teroriste radicale precum regimul rus. De exemplu, atacul asupra turnurilor gemene din New York a fost justificat și de teroriști prin „nedorința” Statelor Unite de a respecta ultimatumurile lor.

Rusia admite deschis că este terorist. Ea a încetat să-l ascundă. Negocierile cu teroriștii sunt întotdeauna zadarnice, deoarece acest lucru nu va schimba astfel de regimuri în bine. Cu cât întreaga lume își dă seama mai devreme de amploarea amenințării teroriste venite din Federația Rusă, cu atât mai curând va fi posibil să respingă nu numai regimul criminal rus, ci și pe cei ca acesta.

#summitul_G20 #Rusia #bombardare

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button