Internaţional

În Rusia există un sprijin semnificativ pentru continuarea războiului, iar mobilizarea nu se sfârșește

Invadatorii nu și-au schimbat planurile pentru Ucraina. Vadym Skibitsky, adjunctul șefului GUR, a declarat că Rusia are un potențial de mobilizare, pe care îl va putea folosi dacă va fi necesar, în ciuda consecințelor negative probabile pentru industria sa, transmite sursa.

„Fără prea multă publicitate, dar mobilizarea în Federația Rusă continuă. Înțelegem că Rusia are un potențial de mobilizare și, dacă va fi necesar, îl va folosi, în ciuda numeroaselor consecințe negative pe care mobilizarea le va aduce pentru industrie, pentru economia națională și pentru întreaga Rusie”, a declarat el pentru Us-Ukraine.

Potrivit reprezentantului serviciilor secrete ucrainene, planurile agresive ale Rusiei față de Ucraina au rămas neschimbate.
„Planurile sunt simple: controlul asupra teritoriului nostru, asupra statului nostru și privarea poporului nostru de stat”, a adăugat Skibitsky.

În același timp, există mulți cetățeni chiar în Federația Rusă care susțin războiul și doresc ca acesta să continue.

„Studiile sociologice de pe teritoriul Federației Ruse confirmă faptul că populația susține aceste acțiuni, din păcate. Un procent foarte mare este în favoarea continuării războiului”, a explicat reprezentantul GUR.

Mobilizare în Rusia – ultimele știri

După cum a relatat anterior UNIAN, autoritățile ruse trimit în războiul împotriva Ucrainei nu doar prizonieri, ci și dependenți de droguri și bolnavi de hepatită. În regiunea Altai, peste 300 de astfel de „recruți” au fost numărați la unul dintre locurile de antrenament.

În regiunea Donețk, ocupanții ruși au confiscat pașapoartele unor muncitori în construcții din Uzbekistan și i-au mobilizat ca „voluntari”.

#Rusia #mobilizare #război

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button