Economie

La mai multe depozite de gaze din țară au fost depistate nereguli. Ministrul Infrastructurii spune că nu este vorba despre nereguli grave

La câteva dintre cele mai mari depozite de gaze lichefiate din țară au fost depistate mai multe nereguli. Asta după ce au fost efectuate o serie de controale în urma accidentului din luna august din România. Anunțul a fost făcut de ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu. Administratorii depozitelor trebuie să corecteze neajunsurile până la sfârșitul acestui an – începutul anului viitor, informează sursa.

Ministrul Infrastructurii spune că nu este vorba despre nereguli grave. 

„S-au găsit mai multe abateri precum nepregătirea personalului sau probleme tehnice la instalații. Au fost făcute prescripții, dându-se un termen ca să se corecteze aceste neajunsuri și am agreat că la anul se vor face controale planificate și se va verifica suplimentar dacă au fost implementate prescripțiile”, a subliniat Spînu. 

Potrivit lui Andrei Spînu, pentru început, au fost verificate depozitele mai mari, iar stațiile mici vor fi verificate până la finele acestui an. 

#depozite#gaze#nereguli

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button