Politică

Maia Sandu, întrevederea, la Chișinău, cu Majestatea Sa Margareta și Principele Radu: Am vorbit despre reușitele pe calea integrării europene

Președinta Republicii Moldova s-a întâlnit luni, 13 noiembrie, la Chișinău, cu Majestatea Sa Margareta și Principele Radu, care se află în vizită oficială în Moldova. Șefa statului anunță că a discutat cu Casei Regale din România despre situația din Republica Moldova și despre reușitele țării noastre pe calea integrării europene, transmite sursa.

Președinta țării anunță că i-a mulțumit Majestății Sale Margareta pentru faptul că promovează interesele Republicii Moldova în capitalele europene, pentru că pledează pentru integrarea europeană a țării noastre în discuțiile cu oficialii europeni și membrii Caselor Regale.

„Am apreciat, ca de fiecare dată, sprijinul semnificativ și necondiționat al României. (…) La fel, Casa Regală susține mai multe proiecte în educație, cultură și contribuie la dezvoltarea relațiilor economice bilaterale prin încurajarea companiilor din România să investească la noi. Prin efort și sprijin continuu, Republica Moldova va reuși să devină, într-un viitor apropiat, parte a familiei țărilor libere și dezvoltate de pe continentul european”, a declarat șefa statului.

Precizăm că Custodele Coroanei române Margareta și Principele Radu efectuează o vizită oficială în Republica Moldova. Pe agenda oficialilor figurează întrevederi cu președinta Maia Sandu și întâlniri „la diferite instituții ale statului”.

#Sandu #Majestatea_Sa_Margareta #întrevedere #Chișinău

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button